Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

"Θα δικαιωθούμε"

Aισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης
για την αδειοδότηση της ομάδας και την συμμετοχή του Ηρακλή
τη νέα σεζόν στην Superleague.
Τάκης: "Θα δικαιωθούμε"










Ο πρόεδρος του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3" και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι "κυανόλευκοι" θα πάρουν τελικά το πιστοποιητικό.

Αναλυτικά οιμ δηλώσεις του για την αδειοδότηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής.
Για τη μη αδειοδότηση της ομάδας: "Είμαστε αισιόδοξοι, διότι στη...
δευτεροβάθμια επιτροπή θα παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά και πιο διεξοδικά τα πράγματα για να λύσουμε τις όποιες ενστάσεις και απορίες είχε η πρωτοβάθμια. Ευελπιστούμε ότι η δευτεροβάθμια θα δει πιο διεξοδικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί την τελευταία χρονιά, που ο Ηρακλής έχει διοίκηση πρωτοδικείου και θα εκτιμήσει τα βήματα που έχουν γίνει και η κατάσταση θα λήξει πολύ γρήγορα. Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνει η ομάδα μας κι ελπίζω όπως και πέρσι έτσι και φέτος ότι το θέμα θα λυθεί πολύ γρήγορα και ουσιαστικά".

Αν υπάρχουν λάθη από την πλευρά του Ηρακλή: "Ο Ηρακλής φαίνεται πιο ευάλωτος, διότι τα τελευταία χρόνια έχει ένα βαρύ φορτίο συσσωρευμένων προβλημάτων. Αυτό φαίνεται ότι δημιουργεί την εικόνα μίας πιο ευάλωτης ομάδας. Είναι ένα βαρύ φορτίο μίας προβληματικής κατάστασης η οποία, όπως αντιλαμβάνεστε κι εσείς, στους λίγους μήνες που είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου σαφέστατα κάνει την ομάδα πιο ευάλωτη. Από εκεί και πέρα, άλλο η προϊστορία και άλλο η καθημερινότητα. Ο Ηρακλής, όπως και πέρσι, διεκδίκησε το δικαίωμά του να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Τα κατάφερε και η απόδειξη ότι είναι μία βιώσιμη ΠΑΕ είναι η καθημερινότητα".

Αν υπάρχει ανάμειξη από τον κ. Μυτιληναίο: "Εγώ δεν ξέρω τι θέλει και τι όχι ο κ. Μυτιληναίος. Αυτός που είναι αρμόδιος να απαντήσει είναι ο ίδιος. Πάντως, το δεδομένο είναι ότι επί εποχής του η ομάδα είχε λιγότερα προβλήματα. Εμείς τοποθετηθήκαμε δημόσια σαν διοίκηση πρωτοδικείου, είπαμε τις σκέψεις μας και για την πιθανή συμμετοχή του κ. Μυτιληναίου σε μία καινούρια αρχή. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει αν θα κάνει κάτι και πότε θα γίνει αυτό".

Για τη διαδήλωση που έκαναν οι φίλοι του Ηρακλή: "Δεν θα αφαιρέσουμε τη δυνατότητα από κανέναν να διεκδικεί στο δρόμο ειρηνικά και συντεταγμένα αυτό που θεωρεί ότι τον πληγώνει. Τι να σας πω εγώ δηλαδή; Ότι εμείς ως Ηρακλής είμαστε εναντίον της προσπάθειας που κάνουμε όλοι μας για να βρούμε το δρόμο μας. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Εμείς είμαστε αντίθετοι με τις συμπεριφορές βίας".

Για τα υπονοούμενα που άφησε η διοίκηση για παρέμβαση και τα δύο φαξ που εστάλησαν στην ΕΠΟ: "Όπως και πέρσι, που κατά διαστήματα ερχόντουσαν φαξ με άγνωστο αποστολέα, τα οποία έθιγαν την ομάδα μας, έτσι και φέτος, με αφορμή άλλη υπόθεση, ήρθαν αγνώστου αποστολέα επιστολές, φερόμενες ότι τις αποστέλλουν παίκτες που ήταν στο παρελθόν στον Ηρακλή.

Και οι δύο ήταν χειρόγραφες, ανυπόγραφες, με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και με το ίδιο ορθογραφικό λάθος. Εμάς αυτό μας φαίνεται περίεργο, πιο περίεργο από το να κάνει μία διαδήλωση ο κόσμος του Ηρακλή. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας. Είναι λίγο περίεργο έως και ελέγξιμο, όμως, να μπαίνουν τέτοια πράγματα σε μία διαδικασία νομικής αξιολόγησης. Αυτά ενοχλούν τους φιλάθλους.

Πάντως, αν ο Ηρακλής είναι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας βγει κάποιος να το πει. Διότι νιώθουμε ότι δημιουργούμε πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία μας. Πάντως, τα δύο τελευταία χρόνια, που επιχειρείται να μπει μία γραμμή, πέφτει ο Ηρακλής πάνω της και μόνο ο Ηρακλής ταλαιπωρείται και δεν νομίζουμε να έχουμε μόνο εμείς τα προβλήματα".

Αν το σκεπτικό της απόφασης, επηρέασε την αισιοδοξία που είχαν: "Είμαστε το ίδιο αισιόδοξοι όπως και πριν το πάρουμε, απλά τώρα διαβάζουμε ένα γραπτό κείμενο που αποτυπώνει τη λογική της πρωτοβάθμιας".

http://sport.gr.msn.com/football/article.aspx?cp-documentid=157141457