Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο εφτάχρονος από την Εύβοια

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ο επτάχρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από βεγγαλικό κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως
σε Ενοριακό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας.
Το παιδί...


έχασε το αριστερό του μάτι ενώ υπέστη σοβαρή βλάβη και στο κεφάλι του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ένας 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του Ναού όπου και εξερράγη, τραυματίζοντας βαριά το 7χρονο αγόρι.

Ο 25χρονος συνελήφθη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εντός της ημέρας πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δυστυχώς όμως η χρήση βεγγαλικών στάθηκε μοιραία και για δύο νεαρούς από το Μαντρικό της Ρόδου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν σημειώθηκε έκρηξη κατά την κατασκευή τους. Πρόκειται για έναν 39χρονο αγρότη και έναν 30χρονο χειριστή βαρέων μηχανημάτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας και οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έφθασαν επιτόπου, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.