Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Mourinho: «Βαρέθηκα να αντιμετωπίζω την Barcelona με δέκα παίκτες»



Real Madrid Barcelona 1-1 Mourinho
Έξω φρενών με την διαιτησία του μεγάλου ντέρμπι με
την Barcelona για την Primera Division, ήταν ο τεχνικός της Real Madrid, Jose Mourinho, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα που βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με σκορ 1-1.
Συγκεκριμένα ο εκκεντρικός Πορτογάλος ανέφερε:...
«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι όταν οι δύο ομάδες ήταν με έντεκα παίκτες. Δύο ομάδες που σέβονται η μία την άλλη, ξέρουν πως ο αντίπαλος είναι δυνατός. Και τότε, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, μείναμε με δέκα παίκτες και έγινε αδύνατο να κερδίσουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου σε κατοχή μπάλας. Με έντεκα εναντίον έντεκα είχε δυσκολίες, αλλά όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μπορούσε να κάνει το παιχνίδι της. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Άλβες δεν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τέλος με τη βοήθεια του φανταστικού κόσμου μας πήραμε την ισοπαλία. Θα ήθελα μία φορά να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα ως το τέλος. Βαρέθηκα να αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα με δέκα παίκτες. Ελπίζω στον τελικό του Κυπέλλου να έχουμε έναν διαιτητή με ίδια κριτήρια και για τις δύο ομάδες. Πάντως αποχωρούμε από το ματς αυτό με θετική διάθεση και την αναγνώριση του κόσμου μας για την προσπάθεια που κάναμε».
Σχετικά με τον Cristiano Ronaldo είπε: «Ήταν σημαντικό για εκείνον που πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έδειξε πως έχει χαρακτήρα και κρύο αίμα ευστοχώντας σε ένα καθοριστικό πέναλτι στα τελευταία λεπτά».


Πηγή: «sport-fm.gr»