Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία

Τουλάχιστον 44 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός αεροπορικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε στη βόρεια Ρωσία. Το αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ, των ρωσικών αερογραμμών, που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση από τη Μόσχα στο Πετροζαβόντσκ κατέπεσε σε...αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο. 
Επίσημες πηγές, ανέφεραν ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 52 συνολικά άτομα, (43 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος). Ο ακριβής αριθμός των νεκρών, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός, αλλά ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν πως εκτός από τους τουλάχιστον 44 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, υπάρχουν και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, σωροί βρέθηκαν από τα σωστικά συνεργεία εκτεθειμένες στον αυτοκινητόδρομο. Τα αίτια της βίαιης πρόσκρουσης και της έκρηξης που ακολούθησε δεν έχουν γίνει γνωστά. Πρόκειται για το αιματηρότερο δυστύχημα αεροσκάφους των ρωσικών αερογραμμών που συνέβη τα τελευταία χρόνια.