Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ θέλει το πρωτάθλημα

Τους στόχους της χρονιάς οριοθέτησε ο Φωτάκης Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι καλύτερα προετοιμασμένος τη φετινή σεζόν για τα παιχνίδια που δίνει στην Ελλάδα και το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φωτάκης στη «SportDay»

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στα προηγούμενα το γνωρίζαμε ότι δεν ξεκινούσαμε καλά τα ματς. Νομίζω ότι αυτό δεν συνέβη με την ΑΕΚ. Ηταν ένα ντέρμπι που το κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό
«Γι' αυτό δουλεύουμε. Θέλουμε να έχουμε τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό, αν γίνεται και στα 90 λεπτά. Οταν το ημίχρονο ήταν 3-0, νομίζω ότι κάπου χαλαρώσαμε».

Πώς κρίνεις τον απολογισμό των εννέα βαθμών σε τέσσερα ματς;
«Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα. Νομίζω ότι η ήττα από τον Εργοτέλη μάς έβγαλε εκτός προγραμματισμού, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πιστεύω ότι δύσκολα θα ξανακάνουμε τέτοιες ήττες».

Πιο το βασικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ κατά την άποψή σου;
«Ολα τα παιδιά αγωνιζόμαστε σχεδόν τρία χρόνια μαζί. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας».

Πώς βιώνεις φέτος τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Την περσινή περίοδο πήραμε ένα καλό μάθημα με τα παιχνίδια του Europa League και του πρωταθλήματος. Παίξαμε ένα παιχνίδι με την Τότεναμ και ακολούθησε αυτό με τον Πανιώνιο, που κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει καλή διαχείριση του ρόστερ».

Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν, έχοντας μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη;
«Εχουν μεγάλο κίνητρο τα παιχνίδια του Europa League, αλλά νομίζω ότι αυτή τη σεζόν πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο στο Europa League όσο και στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι ο βασικός μας στόχος από εδώ και στο εξής θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα».

Πηγή: sportfm.gr