Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Ισοπαλία; Θα υπέγραφα και με τα δύο χέρια»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλύει το επερχόμενο παιχνίδι με την Καζάν Ρεαλιστής για το δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Ρούμπιν εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι κατά την αναχώρηση της αποστολής για το μακρινό Καζάν. Ο Ρουμάνος τεχνικός δικαιολόγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία λέγοντας πως θέλει να τους δώσει ανάσες.

Ερωτηθείς αν θα συμβιβαζόταν με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης, απάντησε χαρακτηριστικά πως « θα το υπέγραφε και με τα δύο χέρια», ενώ πρόσθεσε:

«Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις γραμμές. Αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν 9 στους 11 παίκτες είναι σε καλή μέρα, είναι καλά. Το ιδανικό, βέβαια, θα ήταν να είναι και οι 11 σε καλή μέρα. Αν, ωστόσο, είναι σε καλή μέρα 2-3 παίκτες, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε αμυντικά ή επιθετικά, αλλά να παίξουμε σωστά».

Παράλληλα πρόσθεσε πως η ομάδα επέλεξε να ταξιδέψει δύο μέρες πριν τον αγώνα για να προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες (αναμένεται θερμοκρασία 2-10 βαθμούς Κελσίου).

Όσο για την απόφασή του να αφήσει στη Θεσσαλονίκη δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τόνισε:

«Ο Σαλπιγγίδης υπέφερε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε μικροπροβλήματα στη φυσική του κατάσταση. Έχει δύο χρόνια που παίζει συνεχώς και θέλουμε να είναι φρέσκος, γιατί ελπίζουμε και φέτος να έχουμε πολλά παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαρσία. Πρέπει να μπει σε ένα πιο ειδικό πρόγραμμα. Είναι οι δεύτερη φορά που παίζουμε χωρίς αυτούς τους παίκτες κι ελπίζω οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν να καλύψουν επάξια το κενό τους και να δείξουν την αξία τους».

Πηγή: sport-fm.gr