Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ζήτω ο… Κωστένογλου!

Η «Ένωση» έτοιμη να υποδεχτεί το διάδοχο του Χιμένεθ Ο βασιλιάς δεν «πέθανε» ακόμα, αλλά στην ΑΕΚ ετοιμάζουν ήδη το διάδοχο που θ’ ακούσει το… ζήτω!

Την ώρα που ο Μανόλο Χιμένεθ μοιάζει απλώς να περιμένει το «μοιραίο» (αλλά και την αποζημίωση που θ’ απαλύνει τον πόνο του), η «Ένωση» δεν περιμένει την (απαραίτητη, όπως μοιάζει) παραίτηση του Ανδαλουσιανού για να προχωρήσει τις επαφές με τον Νίκο Κωστένογλου.

Παρά την απόφαση για παραμονή του Χιμένεθ μέχρι νεωτέρας στον πάγκο, αυτή περισσότερο ως προσπάθεια να πειστεί (ή να πιεστεί) για παραίτηση εκλαμβάνεται, παρά ως «τελευταία ευκαιρία».

Μπορεί, λοιπόν, τη… λεπτομέρεια του περίπου 1 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί ως αποζημίωση να μην την έχει διευθετήσει ακόμα με τον Ισπανό η «Ένωση», ωστόσο την κούρσα της διαδοχής του την προχωρά κανονικά. Για την ακρίβεια, την είχε ξεκινήσει με το «φαβορί» της (Νίκο Κωστένογλου) πριν απο δέκα περίπου μέρες -όταν είχε επαφή μαζί του.

Μετά τις νέες τέτοιες που έγιναν, δε, από το βράδυ της Πέμπτης κι έπειτα (και παρά το σοβαρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισε, λόγω βιογραφικού, από τον Άγγελο Αναστασιάδη), ο Κωστένογλου έχει μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από τον πιθανότερο να αντικαταστήσει τον Χιμένεθ, όταν (και αν) βρεθεί τρόπος εκείνος να απομακρυνθεί.

Άλλωστε, σε αυτό συνηγορούν απόλυτα και οι πληροφορίες από την Κύπρο, που θέλουν τον «Κωστέ» να τρενάρει… στα όρια του στησίματος τις επαφές με την Ανόρθωση (η οποία φέρεται να έχει αποσυρθεί πλέον), λόγω του ότι περιμένει ν’ αναλάβει την ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται -αν συμβεί- να ικανοποιήσει μερίδα του κόσμου της ομάδας (αλλά και των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις τάξεις της) και που δύσκολα θα «κολλήσει» στη διαφωνία που υπάρχει -όχι στο οικονομικό, αλλά στη διάρκεια του συμβολαίου (ο Κωστένογλου θα ήθελε «κλειστό», η ΑΕΚ επιθυμεί μέχρι τη λήξη της χρονιάς και… βλέπουμε).

Πηγή: sport-fm.gr