Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τον θάνατο σπέρνουν μολυσμένα πεπόνια στις ΗΠΑ

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 15 άνθρωποι Δέκα πέντε πολίτες έχασαν μέχρι στιγμής τη ζωή τους από την κατανάλωση μολυσμένων πεπονιών σε οκτώ αμερικανικές Πολιτείες και συγκεκριμένα στις Πολιτείες Νέου Μεξικού, Κολοράντο, Τέξας, Κάνσας, Μέριλαντ, Μισούρι, Νεμπράσκα και τέλος Οκλαχόμα.

Από την πλευρά τους, οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές αναφέρουν ότι είναι 19 συνολικά οι Πολιτείες, που οι αρμόδιες αρχές τους έχουν ήδη αναφέρει ένα (ανάμεσα στα τέσσερα κλασσικά) συμπτώματα σηψαιμίας, που την προκαλεί η κατανάλωση ενός μολυσμένου τροφίμου.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι είναι 84 οι πολίτες που, για τον ανωτέρω λόγο, υποβάλλονται ήδη σε μια εντατική αντισηπτική θεραπεία, σε πολλά νοσοκομεία των Ην. Πολιτειών.


http://www.newsbeast.gr/world/arthro/237843/ton-thanato-spernoun-molusmena-peponia-stis-ipa-/