Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Για τη νίκη με Ολυμπιακό»

«Για τη νίκη με Ολυμπιακό» Ο Έτο δήλωσε πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί εναντίον του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει ο Έτο. Ο ακραίος αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα ήθελαν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.


Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφερόμενος στο προσεχές ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει για να νικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή είναι η νοοτροπία που θα πρέπει να έχει σε κάθε παιχνίδι. Για να νικήσουμε, θα χρειαστούμε παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Σαλπιγγίδης και ο Αρίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόπωση που ενδεχομένως να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας: «Είχαμε ένα δυνατό ματς μετά από ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ κάναμε κι ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτή η κούραση μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως αυτό είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι έτσι. Εμείς θα πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε την νίκη».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, είπε: «Δουλεύουμε γι αυτό το πράγμα. Θέλουμε να δούμε τους εαυτούς μας πρωταθλητές».

Πηγή: sportfm.gr