Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος!

Οι «κυανέρυθροι» θα στείλουν υπερασπιστικό υπόμνημα στην ΕΠΟ Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη, Βασίλη Τσάβαλου -που είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη- ο Πανιώνιος θα στείλει υπερασπιστικό υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ, για όσα συνέβησαν την Κυριακή, στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» θα εξηγούν στο υπόμνημά τους πως για όλα όσα έγιναν δεν φταίνε οι οπαδοί του «δικεφάλου», αλλά η Αστυνομία.

Ούτως ή άλλως, βέβαια, η έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης αθωώνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά για παν ενδεχόμενο, ο Πανιώνιος θέλει να στείλει αυτό το υπόμνημα, αφού είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις των δύο ομάδων -κυρίως σε ό,τι αφορά το οπαδικό κομμάτι.

Πηγή: sport-fm.gr