Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Εθνική... ντροπή στο Βόλο!


Σε οριακό σημείο φτάνει ο Ολυμπιακός Βόλου και οι υπεύθυνοί του για να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΟ για την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Οι Βολιώτες έστειλαν νέα καταγγελία στη FIFA στην οποία κάνουν λόγο για επιρροές και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στις αποφάσεις των δικαστικών υποθέσεων της ομάδας.

Το ανήκουστο! Κοινοποίησαν την καταγγελία αυτή, με όλα της τα στοιχεία, στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Κροατίας και του Ισραήλ, οι εθνικές ομάδες των οποίων διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με την Εθνική Ελλάδος.

Με την κίνηση αυτή –εμμέσως πλην σαφώς- επιδιώκουν κυρώσεις κατά της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση. Ωστόσο, με την καταγγελία στη ΦΙΦΑ, επιχειρείται ουσιαστικά και η επιβολή κυρώσεων σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς αν η παγκόσμια ομοσπονδία παρέμβει, θα απειλήσει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκλεισμό!

Σύμφωνα με ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ του Βόλου αλλά και άτομα της ομάδας, η κίνηση αυτή λογίζεται ως μια αντίδραση της κατά των αποφάσεων που –θεωρούν στον Ολυμπιακό Βόλου- ότι έχουν επηρεαστεί από… «κρατικό χέρι».

Στον νέο φάκελο, περιέχονται αποκόμματα από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και δηλώσεων ατόμων.

Πηγή: sport-fm.gr