Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Σκαμπό εκτοξεύτηκαν στο κέντρο της πόλης των Σερρών

Σκαμπό εκτοξεύτηκαν, χυδαίες κουβέντες εκστομίστηκαν και οι τόνοι ανέβηκαν  επικίνδυνα και πάλι, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής άντρες της δημοτικής αστυνομίας, έπειτα από εντολή του αντιδημάρχου οικονομικών Στέργιου Γαλάνη, προχώρησαν σε εκ νέου κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο της Ναυάρχου Βότση της πόλης των  Σερρών. Οι καταστηματάρχες αντέδρασαν έντονα φτάνοντας....
ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις. Μάλιστα, ιδιοκτήτης καφέ της περιοχής έπεσε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του δήμου, προκειμένου να αποτρέψει την απομάκρυνσή του από το σημείο.
«Ζητούμε κατανόηση»Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν  για ακόμα μία φορά την δημοτική αρχή για την ενέργειά της αυτή και ζητούν να επιδείξει κατανόηση, μιας και όπως υποστηρίζουν πως απέμειναν λίγες μόνο ημέρες, που οι πελάτες τους θα μπορούν να κάθονται έξω.
«Καταδικάζουμε την ενέργεια του δήμου»Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και εύλογα τα βλέμματα όλων, περαστικών, θαμώνων αλλά και καταστηματαρχών στράφηκαν προς το επίμαχο σημείο. Οι μαγαζάτορες μάλιστα καταδικάζουν την δημοτική αρχή για την κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων και για την άτεγκτη στάση που επιδεικνύει  σε μέρες οικονομικής κρίσης.
«Ακολουθούμε τη νόμιμη οδό»Σύμφωνα με τον διευθυντή της δημοτικής αστυνομίας Σερρών Αλέξανδρο Μπαΐρα, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είχε δύο πρόστιμα για την κατάχρηση του χώρου στον πεζόδρομο για τα τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα, στην τρίτη παρατήρηση, να γίνει  η κατάσχεση τους.
«Ξέρουμε και άλλους τρόπους να τους συμμορφώσουμε»Μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του tvs ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του πολίτη Νίκος Στεργίου τόνισε πως είναι μόνο 7-8 καταστηματάρχες που επιμένουν να δημιουργούν προβλήματα, όταν όλοι οι υπόλοιποι συμμορφώνονται, ενώ άφησε ανοιχτή και την απειλή να μην εγκρίνουν ως δήμος την άδεια λειτουργίας των συγκεκριμένων καταστημάτων που ανανεώνονται κάθε χρόνο, αν συνεχίσει από μέρος τους αυτή η συμπεριφορά.
«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν»Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μπαΐρα, οι έλεγχοι όσον αφορά τα τραπεζοκαθίσματα θα συνεχιστούν.
 
http://serraia.blogspot.com/2011/09/blog-post_1680.html