Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο δικέφαλοι συγκρούονται…


Το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ (20.30) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στα άλλα παιχνίδια: στα Πηγάδια η SKODA Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ, στην Τρίπολη ο Αστέρας τον Ατρόμητο και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Εμπρός αϊτέ, δικέφαλε»! Το εφάρμοσες; Πέταξες (ψυχολογικά)! Έχοντας συνηθίσει να αναμετρώνται τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο (πέρυσι έξι), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν κάτι παραπάνω απ’ το τρίποντο στην Τούμπα: Την αυτοεπιβεβαίωση (κυρίως), μετά και τα τονωτικά διπλά σε Ν. Σμύρνη και Ξάνθη, πως θα κάνουν πολλή περισσότερη… ζημιά απ’ όση και οι ίδιοι υπολόγιζαν στην αρχή της χρονιάς.




Πηγή: sport-fm.gr