Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν το αντιμετωπίζουμε ως ρεβάνς»

Ο Σαλπιγγίδης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Τον περσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο δεν συγχέει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.
Ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε το ρόλο που θα παίξει ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και την καλή ψυχολογία που έχουν οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη.Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real Sports» ο διεθνής στράικερ:
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν ένα παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη δύναμη που αντλούμε από τον κόσμο μας, είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και όλα αυτά μας δίνουν προβάδισμα σε θεωρητικό επίπεδο. Στο γήπεδο θα φανούν όλα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς ως ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό μας στο Κύπελλο. Ούτε να το αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία για να βγάλουμε το απωθημένο μας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει απωθημένο, διότι κερδίσαμε την ΑΕΚ πέρυσι, απλώς χάσαμε το πιο κρίσιμο ματς που όλοι θέλαμε για να προκριθούμε στον τελικό».

Πηγή: sport-fm.gr