Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Είμαστε αισιόδοξοι»

Ζητάει νέα παράταση ο Πέτρος Καϊμακάμης Την πίστη του ότι ο Εφετείο θα κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Ηρακλής εξέφρασε ο Πέτρος Καϊμακάμης μέσω της Sportday.
Το Διοικητικό Εφετείο συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα και αυτό συμβαίνει κάθε Τρίτη, με αποτέλεσμα αν δεν προκύψει έκτακτη συνεδρίαση, η απόφαση να αναμένεται αύριο. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η ΕΕΑ.

«Δεν έχει σημασία αν η απόφαση βγει τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Το ζητούμενο είναι να γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα. Νομικά πήγαμε πολύ καλά στην ακροαματική διαδικασία και γι' αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι το Εφετείο θα κάνει δεκτό το αίτημα του Ηρακλή» δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο εκ των δικηγόρων του “Γηραιού” στην υπόθεση, κ. Καϊμακάμης.

Αν η απόφαση είναι υπέρ των «κυανόλευκων», θα δρομολογηθούν μια σειρά από εξελίξεις, αρχής γενομένης να πάρουν οι παίκτες τα χρήματά τους βάσει της συμφωνίας που έχουν κάνει με την ΠΑΕ, όπως επίσης να πληρωθούν και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, αλλά και να γίνουν συζητήσεις με την Εφορία και το ΙΚΑ για να ρυθμιστούν τα χρέη.

Επίσης, προοπτική της συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, θα επιτρέψει στη διοίκηση να προχωρήσει σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία στη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, με τους Παβόν, Μανφρουά και Ρόχας να βρίσκονται σε αναμονή.

Ζητάει νέα παράταση

Αναβολή της εξέτασης του φακέλου του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να ζητήσει ο Ηρακλής ή έστω νέα διορία, αφού σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε πάρει. Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς θα επικαλεστούν τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν, οι οποίες μπλοκάρουν όλες τους τις κινήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr