Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Προκλητική η συμπεριφορά της αστυνομίας»

Καταγγελία του ΠΑΟΚ για τα χθεσινά επεισόδια Η οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν χθες στη Νέα Σμύρνη και την αναστάτωση που προκλήθηκε στις Θύρα 8 όπου φιλοξενούνταν οι φίλοι του «Δικεφάλου», εκφράστηκε με επίσημη καταγγελία εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.

Σε αντίθεση με την πλευρά του Πανιώνιου, τον οποίο οι Θεσσαλονικείς ευχαριστούν για την στάση που κράτησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας, που κατάφερε να αμαυρώσει την εικόνα ενός αγώνα, που όπως αποδείχτηκε, θα είχε ολοκληρωθεί απολύτως ομαλά, χωρίς την παρουσία της.

Όσο κι αν προσπαθούν, δεν πρόκειται να εκλάβουμε ως αυτονόητη, την παράβαση καθήκοντος και την αλόγιστη χρήση βίας.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά, τη σύγχυση εκείνων που υποτίθεται ότι προσέρχονται στα γήπεδα - και μάλιστα πληρώνονται αδρά από τις ΠΑΕ- για να περιφρουρούν την τάξη, ενώ με τις συμπεριφορές τους, προάγουν τη βία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, για τη συμπαράσταση που προσέφεραν στους φιλάθλους μας.

Μπορεί «το ευχαριστώ» προς «αντιπάλους», μετά από τέτοια γεγονότα να ακούγεται οξύμωρο, αλλά είναι απολύτως ειλικρινές, όταν οι κατ' ευφημισμόν προστάτες του πολίτη, αναλαμβάνουν ρόλο υποκινητή...

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Πηγή: sport-fm.gr