Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Όλα με ένα ευρώ από την Carrefour Μαρινόπουλος


Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεχίζει «ποιοτικά και οικονομικά» και το δεύτερο 1δεκαπενθύμερο του Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην απίστευτη τιμή του 1 ευρώ!

Η μεγάλη αυτή εμπορική ενέργεια θα λάβει χώρα από τις 14 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, στα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, όπου οι καταναλωτές γεμίζουν τα καρότσια τους τόσο με επώνυμα όσο και με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, μόνο με 1 ευρώ!

Συγκεκριμένα είδη από όλες τις κατηγορίες, που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των νοικοκυριών, όπως γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, φρούτα και λαχανικά, αρτοσκευάσματα, αλλά και χυμοί, αναψυκτικά, ζυμαρικά και όσπρια, προσφέρονται με 1 ευρώ. Στην ίδια μοναδική τιμή, οι πελάτες των καταστημάτων Carrefour θα βρουν ακόμα απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, προϊόντα οικιακής χρήσης, καθώς και είδη γραφικής ύλης.
Στην Carrefour Μαρινόπουλος το ευρώ σας αποκτά αξία, ώστε κάθε μέρα να απολαμβάνετε κάτι θετικό.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/232318/ola-me-ena-euro-apo-tin-carrefour-marinopoulos/