Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Σούπερ Σέρρες με «Ούντινε»!

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανσερραϊκός στο φιλικό παιχνίδι του κόντρα στην Ουντινέζε στις Σέρρες και το τελικό 4-1(!) φθάνει για να καταδείξει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο। Παρουσία περίπου 2.000 θεατών, η μακεδονική ομάδα είχε πολύ καλό ξεκίνημα και πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 1' ο Μπόζινταρ Τάντιτς με σουτ έκανε το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί μείωσαν σε 2-1, ενώ στο 70΄ ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι, το οποίος μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος (3-1). Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Γεωργιάδης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο δικό του.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Βοσκόπουλος, Καλλιμάνης, Κολίν, Πιπίνης, Ζουντί, Αμπουμπακάρι, Διγκόζης, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Γκουγκουλιάς. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Κοτταράς, Ανάκογλου, Γκούρτσας, Αντάντο, Κωνσταντινίδης, Μανουσαρίδης, Πετρόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: