Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Ενας ΠΑΟΚ που τα είχε όλα...

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμό σκόρπισε στους 24।000 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ... Ο «Δικέφαλος» κέρδισε την Ουντινέζε με 3-1, αλλά το τελικό σκορ είναι απλά η επιβεβαίωση μιας ωραίας βραδιάς για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο «Δικέφαλος» είναι άλλη ομάδα σε σχέση με πέρσι και με τη χθεσινή του εμφάνιση, μοίρασε υποσχέσεις...Σε διάταξη 4-2-3-1 ο ΠΑΟΚ (με εξαίρεση κάποια κρούσματα κακής συνεννόησης στην άμυνα), είχε καλή οργάνωση και ανάπτυξη του παιχνιδιού, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε τρία γκολ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.Ο Σάντος, βέβαια, έχει φέτος και πολύ περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρσι. Πρώτος και καλύτερος, ο «Ζλάταν των φτωχών». Αν και ανέτοιμος, ο Μουσλίμοβιτς ξεκίνησε κι έπαιξε για 29 λεπτά, στα οποία έδειξε ότι είναι ο φορ περιοχής που χρόνια έψαχνε ο ΠΑΟΚ. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, καλός στο ψηλό παιχνίδι και με εξαιρετικά «τελειώματα». Όπως στη φάση του 13΄ όταν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.Όλα τα νέα αποκτήματα, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο την παράσταση την έκλεψαν δύο... πιτσιρίκια. Ο Γεωργίου σε ρόλο αριστερού χαφ μοίρασε δύο γκολ. Το πρώτο στον συμπαίκτη του στη β΄ ομάδα πέρσι, Αθανασιάδη στο 56΄ και το δεύτερο στον Λάκη στο 58΄. Η Ουντινέζε είχε ισοφαρίσει στο 19΄ με τον Ντι Νατάλε, ύστερα από λάθος του Χαλκιά.Πριν το παιχνίδι, ο Ζαγοράκης είχε καλέσει στην Τούμπα τους εκπροσώπους των συνδέσμων, αλλά με 150 άτομα, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ περιορίστηκε σε... νουθεσίες για να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν κι αυτά των Σερρών και ανανέωσε το ραντεβού με τους επικεφαλής των συνδέσμων για τις 25 Αυγούστου, για μία περισσότερο διεξοδική συζήτηση.
ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Αραμπατζής (46΄ Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Δάρλας (64΄ Βιεϊρίνια), Βερόν (46΄ Ηλιάδης), Μπαλάφας, Κονσεϊσάο (46΄ Λάκης), Ίβιτς (46΄ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινίδης (46΄ Γεωργίου), Μουσλίμοβιτς (29΄ Αθανασιάδης, 64΄ Αναστασάκος)।
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ : Χαντάνοβιτς, Νεφ (69΄ Μπάστα), Πασκουάλε, Ντ΄Αγκοστίνο (85΄ Κορβέτο), Μορέρο, Λούκοβιτς, Πέπε (66΄ Ίσλα), Ινλέρ, Σάντσες, Ντι Νατάλε (66΄ Πίντσι), Κουαλιαρέλα (66΄ Φλόρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: