Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Γονέας έδειρε δάσκαλο στις Σέρρες25 Φεβρουαρίου 2009, 11:34
Επίθεση από γονιό δέχθηκε ένας δάσκαλος στη Σέρρες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το επεισόδιο συνέβη στο 2ο δημοτικό σχολείο Σερρών, όταν δύο παιδιά της έκτης τάξης διαπληκτίστηκαν. Ο δάσκαλος επενέβη και πήρε τον ένα μαθητή στο γραφείο του, για να του μιλήσει.
Στο διάλλειμα ο 11χρονος είδε έξω από το σχολείο τον πατέρα του, στον οποίο και μετέφερε το συμβάν. Ο γονιός σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στην αυλή, όπου εκείνη την ώρα προαυλίζονταν τα παιδιά και μπροστά σε όλους επιτέθηκε στο δάσκαλο κι άρχισε να τον γρονθοκοπεί.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε, όμως ο δάσκαλος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθε

Δεν υπάρχουν σχόλια: