Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Nova χωρίς συνδρομή για 10 χρόνια!

nova_pvr

Πάνω από 100,000 Έλληνες είχαν πληρώσει τα τελευταία δέκα χρόνια γύρω στα τριακόσια ευρώ για να πάρουν έναν αποκωδικοποιητή από Κορέα ο οποίος συνδεόταν με γραμμή υπολογιστή μέσω συσκευής ethernet και «έσπαγε» τους κωδικούς της Nova!

Τα μέλη του κυκλωματος συνελήφθησαν χθες, μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπό την εποπτεία του επικεφαλής του τμήματος, Μ.Σφακιανάκη. Η NOVA υποστηρίζει ότι μόνο τη διετία 2008-2009 έχασε από τους μαϊμού αποκωδικοποιητές 31.500.000 ευρώ, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως το κύκλωμα λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια!!

Κατά τόν νόμο, θα πρέπει να διωχθούν και οι πελάτες του κυκλώματος, ωστόσο -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.


http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2009/11/24/hacked-nova/

Δεν υπάρχουν σχόλια: