Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Μια στροφή πριν το τέλος κρίνονται όλα




Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για φιέστα με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο, την ώρα που η μάχη της παραμονής φουντώνει και οι ομάδες που θα μπουν στα πλέι-οφ ψάχνουν το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο οι “πράσινοι” υποδέχονται τον Ήρακλή με στόχο να κατακτήσουν και μαθηματικά τον πρώτο τους τίτλο μετά από 6 χρόνια. Ο Ολυμπιακός με σύνθεση ανάγκης κοντράρεται με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Καβάλα.

Με τον Αδαμίδη να τάζει πριμ στους παίκτες του σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό που παίζει μία κατηγορία. Την ίδια ώρα ο Άρης καλείται να διατηρήσει ή να μειώσει την διαφορά με τους παραπάνω αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολη.
Το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή παίζουν Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “Ακρίτες” υποδέχονται τον Ατρόμητο και η ομάδα των Ιωαννίνων δίνει τον δικό της... τελικό στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη, παρουσία εισαγγελέα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=21897&catid=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: