Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ναύπλιο: Λήστευαν την Εφορία και... έπαιζαν πασιέντζα!



Οι δράστες λειτούργησαν με κινηματογραφικό τρόπο αλλά... φρόντισαν και την καλοπέρασή τους όσο "δούλευαν" ! Παραβίασαν την πόρτα της ταράτσας που στεγάζεται η ΔΟΥ, απενεργοποίησαν το συναγερμό και παραβιάζοντας μεταλλικές πόρτες, κατάφεραν να μπουν σε γραφεία της τράπεζας Ελλάδος, που στεγάζονται μέσα στη ΔΟΥ.
Εκεί με χρήση ηλεκτρικών τρυπανιών, άνοιξαν 2 χρηματοκιβώτια και πήραν 77.000 ευρώ! Με τον ίδιο τρόπο διέρρηξαν 2 χρηματοκιβώτια του γραφείου Παρακαταθηκών και Δανείων και άρπαξαν χρυσαφικά και παράβολα του δημοσίου που υπήρχαν μέσα.

Το εντυπωσιακό είναι πως όση ώρα λήστευαν τη ΔΟΥ έτρωγαν ζαχαρωτά και έπαιζαν παιχνίδια στον υπολογιστή!
Οι υπάλληλοι όταν μπήκαν στο χώρο, μετά το πρώτο σοκ της διάρρηξης, συνειδητοποίησαν ότι οι δράστες είχαν αφήσει πίσω τους μια μισοτελειωμένη πασιέντζα στον υπολογιστή και νάυλον συσκευασίες από φαγωμένα ζαχαρωτά και σοκολάτες!

Η "επίσκεψή" τους στη ΔΟΥ ολοκληρώθηκε με το άδειασμα δύο πυροσβεστήρων στο χώρο, για να σβηστεί κάθε ίχνος τους!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=23044&catid=4&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: