Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη εγκέφαλος σπείρας ληστών με καλάσνικοφ


Τη σύλληψη ενός 35χρονου Αλβανού, που θεωρείται εγκέφαλος ομάδας έξι συμπατριωτών του, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες ληστών με καλάσνικοφ, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει 58 ένοπλες ληστείες, έξι διαρρήξεις και μία ανθρωποκτονία.

Η συμμορία λήστευε σπίτια, πρατήρια καυσίμων και καταστήματα, κυρίως στις περιοχές του Αιγάλεω του Περιστερίου και της Νίκαιας.

Εις βάρος του Αλβανού είχε σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός συμπατριώτη του. Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται πάνω από 500.000 ευρώ. Η αστυνομία αναζητά πέντε ακόμα συνεργούς του


http://www.newsbeast.gr/society/arthro/242271/sunelifthi-egefalos-speiras-liston-me-kalasnikof/