Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Παράδοση της σημαίας άνευ όρων


Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα δημοτικά σχολεία εν όψει της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Έτσι, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές αλλά και για τα παιδιά που έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα της φυσικής αγωγής.

Έως τώρα προβλεπόταν ότι στη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων μπορούσαν να συμμετάσχουν παιδιά ελληνικής καταγωγής με ξένη υπηκοότητα, εφόσον ήταν σύμφωνοι οι γονείς τους και αλλοδαποί μαθητές με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι φοιτούν δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/241812/paradosi-tis-simaias-aneu-oron/