Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

«Μεγάλο κεφάλαιο ο Μήτρογλου»


Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από την νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου, αλλά και από την διακοπή του πρωταθλήματος που θα δώσει την ευκαιρία στον Ατρόμητο να ανασυνταχθεί.

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Έχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την ίωση. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Μετά το 2-1 είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μετά τον Αστέρα νιώθω πως αδίκησα τους ποδοσφαιριστές μου. Τραβήξαμε πολλά από μια ίωση που ταλαιπώρησε ακόμα και μένα. Παρόλα αυτά παίκτες που ήταν εκτός, έδειξαν την διάθεση την δίψα και την διάθεση να βοηθήσουν. Αυτό είναι κάτι που με γεμίζει ικανοποίηση», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί στεκόμαστε στο κακό ημίχρονο του Ατρόμητου και όχι στο καλό που κάνει. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βελτιώσουμε την κίνησή μας στην επίθεση».

Τέλος για τον Μήτρογλου, τόνισε: «Δεν έχει σημασία αν δεν κλήθηκε, σημασία έχει ότι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα στοίχημα γι αυτόν και έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί. Αντιμετωπίζει κάποια πράγματα παιδικά παρόλα αυτά δεν είναι θέμα διάθεσης. Την έχει και δουλεύει πάρα πολύ».

Πηγή: sport-fm.gr