Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Νίκη-χρυσάφι με υπογραφή Γιάκομπ

Νίκη-χρυσάφι με υπογραφή Γιάκομπ

Ο Γιάκομπ απουσίαζε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές από τις υποχρεώσεις του Ηρακλή, λόγω τιμωρίας και τα γκολ του έλειψαν ακόμα περισσότερο στον «γηραιό» που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη σ’ αυτά τα ματς. Το πρώτο «κανόνι» των «κυανόλευκων» όμως, επέστρεψε κι έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη του Ηρακλή επί της Καβάλας με 1-0.

Ο Ρουμάνος στράικερ σημείωσε το έκτο του φετινό γκολ και έκανε «δώρο» το «τρίποντο» στον νέο τεχνικό του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο, που πραγματοποίησε επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Ο Μάρα σέντραρε στην «καρδιά» της άμυνας της Καβάλας, ο φορ του «γηραιού» νίκησε στον αέρα τον Ντουγκλάο κι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ στο 17'.

Η Καβάλα πάντως, θα έπρεπε από το ημίχρονο να παίζει με 10 παίκτες, καθώς ο Τσινιάρης χάρισε δυο φορές την κίτρινη κάρτα στον Ντιέ για σκληρά μαρκαρίσματα, με τον μέσο της φιλοξενούμενης ομάδας να έχει ήδη παρατηρηθεί από το 13ο λεπτό.

Ο Γούτης, είδε ότι ο πρώην άσος του Ηρακλή (σ.σ.: είχε φραστικό επεισόδιο με πρώην συμπαίκτες του στο ημίχρονο) δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει τον αγώνα και τον αντικατέστησε με τον Ντομπρασίνοβιτς, ενώ έριξε και τον Ρινκόν στο ματς στη θέση του Λάκη, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2. Η Καβάλα είχε μια υπεροχή στην επανάληψη, με τον Ηρακλή να της δίνει χώρο και να ψάχνει την αντεπίθεση, ωστόσο, η υπεροχή αυτή ήταν φλύαρη.

Το β’ ημίχρονο, σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά ούτε και το πρώτο που εκτός του γκολ δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο.

Η μόνη φάση που χρίζει αναφοράς στο β’ ημίχρονο, είναι αυτή του 78’ όταν ο Τσινιάρης έτρεξε για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Κονέ κι έφαγε μια... μεγαλοπρεπή τούμπα, την οποία φάνηκε να καταευχαριστιέται, αφού ξέσπασε σε γέλια μαζί με τον βοηθό του...

Το τελευταίο σφύριγμα του Αθηναίου ρέφερι, βρήκε τον Ηρακλή να πανηγυρίζει τη νίκη και τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο του «γηραιού», που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Καβάλα έχασε πολύτιμο έδαφος και βλέπει την υπόθεση πλέι οφ να απομακρύνεται. Ο Ντε Μος έχει πολύ δουλειά από Δευτέρα, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα ματς της, συνεχίζοντας έτσι το αρνητικό σερί της.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 18' Γιάκομπ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κονέ - Ντιέ, Ντουγκλάο, Σμόλαρεκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντες, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Ηλιάδης, Λέκι, Επστάιν, Μιλάνο (46' Παπαστεριανός), Γιάντσης (73' Κονέ), Μάρα (90' Σαρακατσάνος), Γιάκομπ.
ΚΑΒΑΛΑ: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Ψωμάς, Ντιέ (46' Ντομπρασίνοβιτς), Σιόντης (65' Ιωάννου), Ονουάτσι, Λάκης (46' Ρινκόν), Σμόλαρεκ, Σόσιν.

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: