Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αποθέωση και στήριξη

Δυναμικό παρών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έστειλαν και το δικό τους μήνυμα με το σχετικού περιεχομένου πανό

Δυναμικό παρών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έστειλαν και το δικό τους μήνυμα με το σχετικού περιεχομένου πανό
Δεν τους έφταναν οι πανηγυρισμοί στα σπίτια και στις καφετέριες την ώρα του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» ούτε και η αποθεωτική υποδοχή που έστησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Οι περίπου 28.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν χθες στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ζούσαν τα τελευταία μεθεόρτια από το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Πολλά από τα συνθήματα που ακούστηκαν πριν από την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης αφορούσαν τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, αλλά όλα αυτά σταμάτησαν μόλις άρχισε το ματς. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά έφεραν στο προσκήνιο το θέμα των χρεών, καθώς το πανό «Δεν ξεχνώ... τη διαγραφή των χρεών» βρισκόταν στη συμβολή των θυρών 5 και 6.

Τόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ όσο και εκείνοι του Ατρόμητου αλλά και το διαιτητικό τρίο συμμετείχαν στην καμπάνια της «Οne goal», της εκστρατείας που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες και έχει ως στόχο τη συλλογή εκατομμυρίων υπογραφών σε ολόκληρο τον κόσμο που θα παραδοθούν το Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ.

«Πρώτη» Εντίνιο στην Τούμπα

Πριν ακόμα προλάβει να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Εντίνιο πρόλαβε να μπει στη λίστα των αγαπημένων παικτών των φιλάθλων του «δικέφαλου». Το διαβατήριό του; Το χρυσό γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ, ενώ ήδη έχει γράψει δυο 90λεπτα με την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσεραϊκό πριν από δέκα μέρες. Χθες στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν και τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, καθώς ως βασικός ξεκίνησε και ο Κριστιάνο Μοράις. Οσον αφορά τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μόνο ο Βιτόλο αγωνίστηκε ως βασικός, ενώ οι υπόλοιποι επτά έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο παρουσίας στην Τούμπα.

Χειροκρότημα για Αναστασάκο

Την ευκαιρία να συζητήσει με τους πρώην συμπαίκτες του είχε χθες, πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο επιθετικός του Ατρόμητου αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του "δικέφαλου", πετυχαίνοντας επτά γκολ. Ο Αναστασάκος χειροκροτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους, που δεν ξεχνούν την προσφορά του την περσινή σεζόν.

Πανηγύρισαν τη νίκη στο μπάσκετ

Οσοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από νωρίς στην Τούμπα επιστράτευσαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ακούν μέσω ραδιοφώνου την εξέλιξη του αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν των «ολυμπιονικών», με το τελικό αποτέλεσμα να ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα και τους φιλάθλους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Τα ηχητικά για την αύξηση

Για πρώτη φορά ακούστηκαν χθες τα ηχητικά σποτ που ηχογράφησαν οι Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία και Στέλιος Μαλεζάς για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που απευθύνεται στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και «τρέχει» από την Παρασκευή. Οι τέσσερις παίκτες του "δικέφαλου" συστήνονται και προτρέπουν τους φίλους του συλλόγου να γίνουν και εκείνοι «κομμάτι του ΠΑΟΚ».

Αποθεώθηκε η αποστολή

Στις 5.05 μ.μ. έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου την περίμεναν περίπου 200 φίλαθλοι του "δικέφαλου". Σχεδόν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα μια μερίδα φιλάθλων περίμενε έξω από τη θύρα 2 τους παίκτες. Καθώς έβγαιναν από το λεωφορείο ένας ένας οι παίκτες απολάμβαναν το ζεστό χειροκρότημα, με τους Εντίνιο και Πάμπλο Γκαρσία (φωτό) να είναι οι αποδέκτες των περισσοτέρων χειροκροτημάτων. Αμφότεροι με ένα νεύμα ευχαρίστησαν τους φιλάθλους.

* Σήμερα το μεσημέρι στη 1 θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας το ετήσιο μνημόσυνο για τον Γιώργο Παντελάκη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφυγε πέρυσι από τη ζωή έπειτα από ατύχημα που είχε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο εγκαινιάστηκε η νέα παιδοογκολογική πτέρυγα που έγινε κατόπιν δωρεάς του Γιώργου Παντελάκη.


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: